Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tekno Odin startar igen

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
Tekno Odin startar i Bergen på lördag. Foto: MARTIN LANGELS/ALN

Redan på lördag är det dags för ny start för världens just nu hetaste kallblod. Tekno Odin går ut i Jacob Melands Minne i Bergen och tävlar om ett förstapris på 100.000 norska kronor.

Publicerad:

Det är Bergen som står som värd för norska V75 på lördag och banan ser ut att få den bästa tänkbara reklampelaren. Öystein Tjomsland har nämligen anmält Tekno Odin till start. Efter lördagens världsrekord på 1.19,1a/2.140 meter är han en drömhäst för alla travarrangörer. Frågan är om 1.19-tiden sitter i benen eller om vi får se en ny superuppvisning? Loppet avgörs över 1.600 meter med bilstart och regerande värdsrekordet har Järvsöfaks på 1.17,9a/1.640 meter - satt i Gävle 12 juli 2005.

Följande hästar är anmälda till Jacob Melands Minne: Tekno Odin, Ingbest, Ulsrud Tea, Kleppe Slauren, Alsaker Piril, Vertigo Prins, Norheim Faksen och Timian Scott.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.