Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Udo's Oiler trea

Foto: SCOOPDYGA.COM
Udo's Oiler spurtade till sig en tredjeplats. Foto: SCOOPDYGA.COM

Robert Bergh-tränade Udo's Oiler slutade trea i Prix du Rouergue på Vincennes.

Publicerad:

Dominik Locqueneux hamnade långt ner i kön från sitt 15:e spår bakom bilen med Udo's Oiler (e. Orlando Vici). Han gick tidigt med i rygg i tredjespår för att över upploppet chansa invändigt. Det var Jean Michel Bazire som skrällde i loppet bakom Urgos (e. Kesaco Phedo) efter avancemang till dödspositionen.

Bra spurt som tvåa levererade den forne Stig H Johansson-träningen Chapeau (e. Love You), som numera finns i familjen Martens träning. Där bakom lyckades sedan alltså Udo's Oiler sticka nosen först och med knapp marginal klara tredjepriset.

Segertiden blev 1.12,2a/2.100 meter och förstapriset var 32.400 euro. Udo's Oiler tjänade 10.800 euro.

I femåringsloppet Prix Albert Demarcq blev det en bekväm spetsseger för David Thomain bakom Max Izaac-tränade Badius de Tilou (e. Pagalor). Ekipaget fick inleda första 1.850 efter 1.13,8 och segrade till slut enkelt på 1.13,1/2.850 meter. Förstapriset var 54.000 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.