Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Utklassningsseger

Vernon Downs bjöd på consolation i New York Sire Stakes ($50.000) för treåringar i natt. Jimmy Takter-tränade Apostles Creed slutade trea, men var akterseglad av Fashion Creditor.

Publicerad:

För Jim Morrill Jr. var Fashion Creditor (e. Credit Winner-Bon Voyage) ensam på plan och utklassade sina motståndare med drygt sex längder på 1.10,5/1.609 meter. Apostles Creed (e. Credit Winner) noterade 1.11,2 som trea.

My Lucky Word (e. Lucky Chucky-Give You My Word) och Corey Callahan vann consolation för de treåriga stona på 1.11,1 efter snabba 1.08,1 sista 400 meterna.

Det bjöds också på finaler i New York Excelsior Series ($45.000) och de treåriga stonas final gick till Barn Girl (e. Cash Hall-Turquoise Sweetie) och Jeff Gregory på 1.11,1.

Hingstarnas och valackernas final för treåringarna togs hem av Andy Ray (e. Crazed-Crown N Lindy) och Andy Miller på 1.11,0.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.