Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Wiggle It från dödens

Foto: MARK HALL
Wiggle It Jiggle It vinner Little Brown Jug från dödens. Foto: MARK HALL

En resa i dödens i både försöket och finalen spelade mindre roll. Wiggle It Jiggleit och Montrell Teague tog hem Little Brown Jug ($677.000) för treåringar på Delaware County Fair i natt.

Publicerad:

Montrell Teague, 24 år, blev den yngste kusken någonsin att vinna Little Brown Jug och Wiggle It Jiggleit (e. Mr Wiggles) vann sitt försök på 1.08,0/1.609 meter trots en resa i dödens.

Samma visa var det i finalen trots något felsteg i första sväng. Från positionen utvändigt den andra försöksvinnaren – Lost For Words – krigade den Clyde Francis-tränade valacken till seger på 1.08,1.

<iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/VW104c4PsMU" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>Nu ståtar Wiggle It Jiggleit med 19 segrar på 21 starter.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.