Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Wrenn vann åtta lopp

Foto: USTA
Ronnie Wrenn J:r är alltid segersugen. Foto: USTA

Två år i rad har han varit den segerrikaste travkusken i Nordamerika. I måndags slog Ronnie Wrenn Jr till med hela åtta segrar på hemmabanan Northfield Park i Ohio.

Publicerad:

Ronnie Wrenn Jr kan det där med att vinna travlopp. Under 2013 var han överlägsen kuskchampion i Nordamerika med 714 vinster. Förra året såg det länge hopplöst ut mot Northfield-kollegan Aaron Merriman, men efter att bland annat ordnat åtta segrar under en av de sista tävlingsdagarna för året räckte det till andra raka titeln. Den här gången med hela 849 segrar!

I måndags blev det alltså en ny ”åttling” på Northfield Park - Wrenn vann hälften av loppen. Just nu (tisdag eftermiddag) leder dock Merriman den nordamerikanska kuskligan hittills under 2015 på 397 segrar och Wrenn ligger tvåa med 381.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.