Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Auktionsdyring slog till

Foto: Mia Törnberg
Staffan Lind ordnade den enda svenska tränarsegern i USA under tisdagen. Foto: Mia Törnberg

Hon kostade hela 500.000 dollar på Harrisburg-auktionen för två år sedan. I går ordnade treåriga Future Secured sin tredje seger för sin tränare Staffan Lind.

Publicerad:

På Pocono Downs spårade Future Secured (e. Cantab Hall-Thatsnotmyname) från start till mål för Christian Lind, segermarginalen blev fem längder. Det här var andra raka vinsten och den tredje totalt. Den togs på 1.13,5a/1609 meter och förstapriset var 7.000 dollar. Karl-Erik Bender deläger stoet, som alltså kostade hela 500.000 dollar i Harrisburg som ettåring 2015. Hon har återvänt till Staffan Linds träning efter en period hos Åke Svanstedt. En av anledningarna till det höga priset för två år sedan är att mamman Thatsnotmyname (tränad av Jimmy Takter) själv var ett toppsto. Hon segrade bland annat i det allra största loppet för tvååriga ston: Merrie Annabelle.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.