Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Favorit i fara?

Foto: ANNA PERSSON
Mathias Alm kör Ibelieveinamerica (V65-2). Foto: ANNA PERSSON

Trots tävlingsfrånvaro och spår tolv så är Ibelieveinamerica favorit på V65-spelet på lunchen. Vi har kollat vad tränaren tycker om det.

Publicerad:

Ibelieveinamerica (V65-2) inledde karriären med tre raka segrar innan han "gick på pumpen". Nu har hästen inte startat sedan sjundeplatsen den 26 juli, men trots det och spår tolv bakom bilen så är Adrian Chip-sonen klar favorit på V65-spelet.
- Ibelieveinamerica har varit borta ett tag på grund av lite olika småsaker, men känns bra för dagen. Han är inte testad i något tuffare jobb och lär behöva lopp i kroppen för att komma i toppform. På grundkapacitet så ska han alltid räknas med chans, men nu i comebacken så kommer han nog inte "bombas" framåt direkt. Han duger bra i klassen och kan vinna, men ska köras lite på chans den här gången och i mina ögon är han bara en av flera i ett öppet lopp idag, säger Louise Frumerie.

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.