Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Förlikning eller ej?

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
ATG håller just nu på med förlikningsförhandlingar med spelbolaget Legolas. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

ATG:s advokat Per Ericsson berättar att förlikningsförhandlingar pågår med spelbolaget Legolas och att parterna måste komma överens ”inom en snar framtid”. Annars sätter domstolen snart upp ett nytt datum för rättegång.

Publicerad:

I fredags var ATG:s advokat Per Ericsson med om att ta beslutet om att ställa in den planerade rättegången i Patent- och Marknadsdomstolen i Stockholm.
– Vi var eniga med Legolas om detta. Båda parter ansåg att det inte skulle gå att slutföra de pågående förlikningsförhandlingarna på ett fullgott sätt om rättegången skulle ta sin början redan på måndag.

Hur ser du på förlikningsprocessen?
– Jag tror att en förlikning säkert skulle vara bra för båda parter i jämfört med att gå upp i domstolen. Nu är vi överens om att göra ett försök, så återstår det att se hur det går.

Hur lång tid har ni på er att nå en förlikning?
– Det finns ingen speciell tidsrymd, men domstolen räknar med att vi kommer till ett beslut inom en snar framtid.

Kan det röra sig om en månad?
– Ja, definitivt inom en månad. När en domstol ställt in en rättegång som varit planerad över fem dagar brukar de vilja bestämma en ny tidpunkt för rättegång så snabbt som möjligt, avslutar Per Ericsson.

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.