Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Frågor och svar: Hur får jag den nya appen?

Här har vi samlat frågor och svar om nya e-tidningsläsaren.

Publicerad:

Hur laddar jag ned Travrondens app?

Travronden har två olika appar, en för tidning och en för bevakning. För att läsa e-tidningen ­antingen uppdaterar eller laddar du appen som heter ”Travronden” i Appstore och Google Play

Hur gör jag, som prenumerant, för att läsa e-tidningen?

Som befintlig kund på Travronden loggar du in med dina kunduppgifter i appen eller via travronden.se. Om du inte läst den tidigare kan du behöva genomföra några steg först. 
1) Jag har skapat konto, och kopplat mitt kundnummer för Travronden till mitt konto. Då går du till travronden.se och loggar in eller beställer nytt lösenord om du glömt dina inloggningsuppgifter.
2) Jag har skapat konto, men inte kopplat mitt kundnummer för Travronden till det. Gå till trmedia.se och klicka ”Logga in”. Välj ”Ändra mina uppgifter” och lägg in ”kundnummer”, sen sparar du och loggar in för att läsa.
3) Jag har varken skapat konto eller registrerat mitt kundnummer för Travronden till det. Då klickar du på ”Skapa ett nytt konto” på travronden.se och fyll i dina uppgifter inklusive ditt kundnummer. Klicka på ”Registrera mina uppgifter”, sen är det klart att logga in och läsa.

Kan man spara tidningarna i min mobil?

Ja, du kan ladda ned tidningarna och läsa dem även när du inte har någon uppkoppling. 

Hur läser jag e-tidningen i min dator?

Du klickar ”Logga in” längst upp till höger på travronden.se och skriver sen in dina uppgifter under ”Logga in på Travronden” och klickar på ”Logga in”. Om du glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt på samma sida. Klicka nu på ”E-tidning” i menyraden längst upp vänster och välj den utgåva av Travronden du vill läsa och klicka på den.

Hur läser jag e-tidningen i min mobil?

Du laddar ned appen ”Travronden” via Appstore eller Google Play och öppnar den. Sen loggar du in med dina uppgifter och väljer vilken utgåva av tidningen som du vill läsa.

Kan jag dela en artikel via Facebook, Twitter och e-post?

Ja, du klickar på ikonen för att dela innehåll och väljer sedan via vilken kanal som du vill sprida din länk.

När finns e-tidningen tillgänglig?

Redan kl 17.00, alltså dagen innan papperstidningen kommer i brevlådan, dyker den upp i appen och på travronden.se.

På vilka plattformar finns appen?

Du väljer själv hur du vill läsa Travronden. Appen finns tillgänglig både för Google Play, Appstore och också på din dator.  

Kan jag läsa tidningen utomlands?

Ja, om du har uppkoppling kan du det. Tänk på att det i vissa länder, särskilt utomeuropeiska, kan vara dyrt att ladda ned den.

Kan jag köpa ett exemplar av tidningen?

Travronden är i första hand för prenumeranter och i denna versionen av appen finns inte möjlighet att köpa enskilda digitala exemplar.

Vad händer när min prenumeration löper ut?

Så länge du har ett aktivt abonnemang på Travronden kan du läsa Travronden. Om du behöver förlänga din prenumeration kontaktar du kundtjänst på info@trmedia.se.

Hur kontaktar jag kundtjänst om jag har några frågor?

Om du inte får svar i våra fråga-svar kan du kontakta vår kundtjänst på info@trmedia.se så svarar vi så snart vi kan.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.