Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kan någon stoppa Digital Ink?

Under fredagen kommer Travronden ut på nytt. Det är den 30:e utgåvan för året där vi tar upp allt från byten av tv-kanaler till topplistor till V75-tips.

Publicerad:

Tidigare i veckan stod det klart att TV4 ska organisera om innehållet i sina kanaler. Travsändningarna är något som det rör ordentligt. Läs om hur det nya upplägget blir och varför det blir så.

Nästa helg är det dags för Olympiatravets final. I veckan tackade bland annat Noras Bean nej till deltagande. Hur tänker Åbys sportchef Jon Walter Pedersen med de två sista platserna?

Läs också om Solvallas sportchef Markus Myrons tankar kring Elitloppet och var han lägger fokus på kommande inbjudningar.

I fredagens nummer har det blivit dags för topplistorna igen. Där är det ett svenskfött sto i Frankrike som verkligen tagit för sig under vintern och får lite extra uppmärksamhet.

Dessutom presenterar vi Månadens Kallblod, ger er senaste nytt inför Mantorps V75-omgång med jackpot och mycket, mycket mer.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.