Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Känsloladdad miljonseger

Årets 79:e nummer står för dörren under tisdagen där det mesta inte helt oväntat handlar om helgens travfest från Solvalla.

Publicerad:

Ja, Kriteriet och Oaks är avverkat för den här gången där det blev känsloladdade segrar i båda storloppen. Läs historien bakom auktionsfyndet Rokkakudo och världsrekorddottern D'One som levde upp till de högt ställda förväntningarna.

Dessutom går det att läsa om Mosaique Faces världsrekordseger i Europaderbyt samt sammanfattningen från de dubbla V75-omgångarna.

Vi ger er också resultatredovisning gällande årets kriterieauktion som pekade svagt uppåt.

Givetvis bjuder vi även på tips till såväl Solvallas V86-omgång och Bergsåkers V75-omgång. Detta och mycket mer går att läsa i tisdagens utgåva av Travronden.

FAKTA

Prenumeration

För 2 395 kronor får du Sveriges bästa travtidning, varje onsdag, under ett helt år. I prenumerationen ingår även vårt fullspäckade vinternummer på över 300 sidor (värde 199 kr).

Travronden onsdag
Helår: 2 395 kr
Halvår: 1 195 kr
Kvartal: 695 kr

Autogiro: 199 kr/månad
Autogiroblankett

Travronden Digital
149 kr/månad

Teckna prenumeration

FAKTA

Qiozk

Köp Travronden som digitalt lösnummer i Qiozk.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.