Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kriteriet och Oaks får ny titelsponsor

Foto: Micke Gustafsson
Kriteriet och Oaks på Solvalla har fått en ny så kallad titelsponsor. Foto: Micke Gustafsson

Solvalla har gjort klart med en titelsponsor till Svenskt Travkriterium och Svensk Trav-Oaks.

Publicerad:

Det är sök- och informationsföretaget hitta.se som väljer att satsa ännu hårdare på travsporten.
– Vi är självklart väldigt stolta över att hitta.se utökar sitt engagemang på Nordens största travbana och kliver in som titelsponsor till Kriteriet och Oaks. Med vårt utökade samarbete kommer vi kunna skapa ännu bättre förutsättningar kring information och kartfunktioner för våra gäster, både inför, under och efter besöket. Jag ser fram emot ett riktigt spännande partnersamarbete för 2019 tillsammans med hitta.se, säger Solvallas försäljningschef Erik Hall i ett pressmeddelande.

Hitta.se är sedan tidigare en av sponsorerna till Elitloppet.
– Vi trivs bra med Solvalla efter tre år som en av sponsorerna till Elitloppet. Travsporten bjuder på spänning, det vet jag eftersom jag är hästägare själv, och kriteriehelgen på Solvalla är ett av de stora sporteventen i Stockholm under hösten – ett utmärkt tillfälle att synas för våra kunder, besökare och samarbetspartners, säger Daniel Fixelius, marknadsansvarig på hitta.se.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.