Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lionels delägare död

Foto: Maria Holmén
Lionels delägare Kjell Arne ”Pip” Ness fick se sin häst bli trea i Prix d'Amerique, men i helgen avled ”Pip” efter en längre tids kamp mot cancern. Foto: Maria Holmén

Prix d'Amerique-trean Lionels delägare, Kjell Arne ”Pip” Ness, avled under den gångna helgen efter en längre tids kamp mot cancern.

Publicerad:

”Pip” var på plats i slutet av januari i Paris och kunde alltså glädjas över en fin tredjeplats i Prix d'Amerique. Men han blev sedan allt sämre igen och den senaste helgen blev 60-åringens sista i livet.
– Det är förfärligt tungt. Jag drog till Bjerke för att köra Pique, men mina tankar var på ett helt annat håll. Även om det handlat om stor åldersskillnad mellan oss har ”Pip” varit min bästa vän allt sedan jag var en liten pojk. Han har alltid varit en god vän till familjen och vi har alla hållit honom väldigt högt, säger Göran Antonsen till Trav Og Galopp-Nytt.

Den närmaste stora planen för Lionel är att gå ut i Olympiatravet och sedan finns bland annat funderingar på Ulf Thoresen Memorial på Jarlsberg senare i sommar. Det sistnämnda loppet pratade Göran med ”Pip” om så sent som under den gångna helgen.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.