Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Möt travresenären

I morgon fredag kommer nummer 44 av Travronden och det är 88 fullspäckade sidor som dimper ner i brevlådan och affärer. Bland annat får vi träffa en tysk som är helt besatt av svensk travsport.

Publicerad:

Som vanligt är tidningen fullspäckad med nyheter och startlistor och bland annat finns det 13 sidor inför Östersunds V75 på lördag, som för första gången körs som kvällstrav.

Dessutom fortsätter vi att återkoppla till föregåendes helg på Solvalla där vi vänder och vrider på siffrorna från Elitloppshelgen och dessutom tar vi en närmare till på vinnarens stamtavla.

Det är några av anledningarna till att köpa Travronden nummer 44 i morgon, de andra får ni läsa om när ni har köpt tidningen.

FAKTA

Prenumeration

För 2 395 kronor får du Sveriges bästa travtidning, varje onsdag, under ett helt år. I prenumerationen ingår även vårt fullspäckade vinternummer på över 300 sidor (värde 199 kr).

Travronden onsdag
Helår: 2 395 kr
Halvår: 1 195 kr
Kvartal: 695 kr

Autogiro: 199 kr/månad
Autogiroblankett

Travronden Digital
149 kr/månad

Teckna prenumeration

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.