Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny tv-kanal för travet

Foto: CHRISTER NORIN/ALN
Foto: CHRISTER NORIN/ALN

TV4-gruppen organiserar om innehållet i sina kanaler. Närmast berörs ”V64 Direkt” på vardagarna som flyttas till TV4 Sport.
I höst kommer ett nytt längre program på söndagarna i TV12.

Publicerad:

Exakt hur programmet på söndagarna kommer se ut är inte klart, men programtiden kommer att utökas gentemot dagens program, Vinnare V64, som är en timme långt.
– TV4-gruppen organiserar om i sina kanaler och tablåer vilket också påverkar travet och galoppen. Det har varit ett givande och tagande från vår och TV4-gruppens sida där vi fortsatt kommer ha en stark position efter de förutsättningar som getts, säger Erik Westberg vd på Kanal 75 i ett pressmeddelande.

Med start den 27 april kommer vardagarnas ”V64 Direkt” att byta kanal till TV4 Sport, men sänds vid samma tid, 21.30-22.00 som tidigare.
– Formatet blir samma som idag. Självklart hade vi hellre varit kvar i TV12, men det var inte ett alternativ utan det var TV4 Sport eller ingen kanal alls, säger Erik Westberg.

När det gäller ”V86 Direkt” kommer det att varieras en del mellan TV4 Sport och TV12.

Sedan tidigare är det också klart att den nya sändningstiden för ”V75 Direkt” på lördagar, från och med den 15 augusti, blir klockan 14.30-19.00. Sändningen startar i TV12 klockan 14.30 och fortsätter i TV4 från klockan 18.00.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.