Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Östersund nära guld

Foto: null
Jan Quicklund representerade Östersundstravet vid Guldgalan.

Östersundstravet blev nominerad till Guldgalan, men fick nöja sig med en plats...

Publicerad:

Vid den årliga Guldgalan i Östersund uppmärksammas och prisas handlingskraften och företagsamheten i Jämtlands län. Östersundstravet lyckades bli en av tre finalister i klassen Årets Turismföretagare.
– Det var en stor ära att bli nominerad och verkligen bra reklam för travsporten. Vi var hela 1.600 sittande i salongen och att Storhogna Fjällby tog hem priset är inte mycket att säga om. Vi fick ändå stor massmedial uppmärksamhet, berättar Östersunds travbanechef Jan Quicklund.

En stor anledning till nominering var det faktum att Östersundstravet som bekant lyckats få finalen av Trotting Masters hösten 2018.
– Det blev ringar på vattnet av detta, vilket resulterade i nomineringen. Vi kommer att träffas och ha ett första planeringsmöte inför Trotting Masters i slutet av den här månaden, tillägger Quicklund.

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.