Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sista veckan med classic

Foto: null
Skrämdump på classic.atg.se

På måndag lanseras spelbolaget nya sajt fullt ut och det innebär att de gamla sidorna går i graven.

Publicerad:

ATGs nya hemsida har funnits tillgänglig en tid och den 14 september lanseras den fullt ut. Det kommer att vara samma sajt oavsett om man surfar via telefon, läsplatta eller dator.

- Användarvänlighet har varit ett ledord i utvecklingen av nya ATG.se. Vi vill göra travet tillgängligt för alla. Samtidigt var det viktigt att skapa en plattform som behöll elementen som varit omtyckta i de tidigare versionerna och som fungerar på samma sätt oavsett enhet. Nu har vi hittat en lösning som är mer lättillgänglig och inbjudande för fler, säger Peter Ågren, försäljningssansvarig digitala kanaler på ATG.

Fakta om nya ATG.se
* Snabbare och mindre prestandakrävande än tidigare versioner vilket gör att de är lättare att använda i exempelvis mobilen.

* Följsam med samma innehåll, funktionalitet och webbadresser oberoende på om den används på mobilen, surfplattan eller datorn.

* Möjligheter att skapa egna startlistor och resultatvyer med den information man själv vill ta del av.

* Automatisk live-rättning av alla spel. Även ombudsspel som inte är vinstbevakade kommer att kunna rättas via en nio bokstäver lång "rättningskod" tryckt på spelkvittot. (Denna funktion kommer dyka upp kort efter lansering).

* Alla påbörjade spelkuponger sparas automatiskt. De laddas sedan direkt när man öppnar samma startlista nästa gång, oavsett om man öppnar den på samma enhet eller på en annan.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.