Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ta rygg på V75-ledarna

Under tisdagen utkommer årets 29:e utgåva av Travronden. Där träffar ni bland annat mannen som har fler kuskchampionat i Bollnäs än Åke Svanstedt och så hakar Kallblodsbilagan på i tidningen.

Publicerad:

I serien ”Perspektiv” har turen kommit till en Bollnäsbördig herre som hade sin storhetstid från mitten på 1970- och under 1980-talet. Han har bland annat fler kuskchampionat i Bollnäs än Åke Svanstedt och har varit rumskamrat med Stig H Johansson. Vem det är får ni veta i tisdagens utgåva av Travronden.

Travronden fortsätter analysera de kommande V75-tävlingarna som senareläggs. Vad är bra och vad kan vara dåligt?

Med i tisdagens utgåva följer också Kallblodsbilagan där Travrondens reportageteam har träffat en 20-årig tjej som går emot strömmen och satsar på kallbloden.

Givetvis ger vi er också rykande färska V75-tips till Mantorptravets jackpotomgång där Travronden fortsatt är i ensam ledning av V75-ligan.

Detta och mycket mer går att ta del av i årets 29:e utgåva av Travronden.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.