Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Trav på bästa sändningstid?

Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL75
Erik Adielsson kan få en jury-roll i det nya programmet. Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL75

Enligt vad Travronden erfar kommer en ny tv-serie i höst där kändisar kör travhäst inför domare, enligt ungefär samma upplägg som ”Let’s Dance”.

Publicerad:

Och i precis som Let’s Dance ryktas det om Jessica Almenäs som programledare, medan juryn ska bestå av sportens Erik Adielsson och Jennifer Tillman.
Ryktena säger att att det nya programmet ska sändas i TV4 på fredagar på bästa sändningstid. I nuläget jagas det boxar och lämplig inspelningsplats i närheten av Stockholm och det sägs att Ekolsunds slott kommer att bli bas för de tävlande kändisarna.

Inspelningarna kommer att dra igång under sommarmånaderna, men något klartecken från TV4 lämnas inte.
- Jag har inga kommentarer. Vi kommenterar inte vilka program som finns i ”pipen” för TV4, vare sig det gäller sportprogram eller andra program. Det kommer pressreleaser för nya program när det är aktuellt, säger TV4:s exekutive producent för travsändningar, Johan Edlund.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.