Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Uppstickaren i Olympiatravet

Tredje deltävlingen till Olympiatravet står för dörren och vi har snackat ingående med Conrad Lugauer om hans roliga uppstickare.

Publicerad:

Dessutom har vi besökt Lise-Lotte och Pierre Nyström i Ärla. Paret gör allting själva och med V75-aktuella Ladyofthelake har de alltid förhoppningar. Givetvis har vi försökt lyfta på varenda sten inför Jägersros V75-omgång och i morgondagens nummer får ni analyser, intervjuer, systemförslag och speldrag inför helgens trav- och spelhöjdpunkt. 
Barfotainformationen kritiseras och Travronden avslöjar att ST kan komma att ändra på reglementet när det gäller bestraffningen av tränare som först anmäler barfota och sedan ändrar tillbaka till skor efter spelstoppet. 
Omåttligt populära krönikören Linn Andersson är på krigsstigen igen. Den här gången skriver hon om det ständigt aktuella samtalsämnet i Trav-Sverige - prispengarna.
Allt det här och lite till i morgondagens nummer 30!
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.