Sveriges ledande travtidning
ANNONS

V75-jackpot med Harry

Travrondens 25:e nummer för året är på väg ut till brevlådorna och givetvis kan vi redan nu ge dig 15 sidor inför helgens V75-finalomgång på Solvalla.

Publicerad:

Cirka 82 miljoner kronor ska delas ut till V75-spelarna på lördag och tisdagsnummrets 15 sidor inför V75-omgången innehåller både startlistor, rankingar, analyser och intervjuer. Tippas Harry Haythrow, Raja Mirchi eller Sanity först?

Det svenska startsystemet när det gäller bilstart har varit ett hett ämne på sistone och i tidningen får du läsa vad stjärnkusken Johnny Takter har att säga om detta.

Läs reportage om paret Jörgen S Eriksson och Amanda Hellström, som försöker få en rivstart på proffskarriären i "Hockeyland".

Tidningen innehåller också Sveriges mest seriösa V86-tips och hela elva sidor är vikta åt onsdagkvällens tävlingar, som den här veckan körs på Solvalla och Åby.

Sedan får du ju som vanligt inte missa I Sista Steget.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.