Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Veijos sköna triumf

Under tisdagen kommer årets 57:e utgåva ut av Travronden. Givetvis med allt från festen på Axevalla där Veijo Heiskanen blev kung.

Publicerad:

Ja, Veijo Heiskanen och Some Summit stod pall för favorittrycket i Stochampionatet. Läs vad Veijo själv har att säga om triumfen och det tunga år han haft bakom sig.

Världens snabbaste travhäst Sebastian K. har gjort sin sista start. I tisdagens utgåva summerar vi den fantastiska karriär som Sebastian K. har haft och minns tillbaka på några speciella ögonblick.

Eskilstuna har hamnat lite i blåsväder under veckan då man var tvungna att lotta om ett storlopp som avgörs på onsdag. Hur allt gick till och varför det blev som det blev får ni förklarat.

Dessutom får ni heta tips inför Hagmyrens V75-omgång och Eskilstunas V86-omgång. Detta och mycket mer går att läsa i tisdagens utgåva av Travronden, den 57:e för året.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.