Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Avgörande loppinformation?

Foto: Mikael Rosenquist/TR Bild
Mulligan återkommer efter längre uppehåll. Foto: Mikael Rosenquist/TR Bild

Mulligan är startsnabb och Thomas Uhrberg sitter på nyckeln till loppet - hur planerar han att lägga upp loppet? Vi tog ett snack med honom under förmiddagen.

Publicerad:

- 1 Mulligan (V75-1) känns fin och hon har tränat på som vanligt efter senaste. Vi har förberett henne som vanligt inför det här loppet och hon gick ett banjobb i tisdags där hon kändes fin. Om jag vill köra i ledning? Jag kommer trycka av i början och inriktar mig på att spetsa initialt, Re Doc är snabb, men han har inte sett som bäst ut det senaste och helst vill jag inte ha honom framför mig även om jag inte kommer köra som om det vore sista loppet. Om det sedan är någon som är intresserad av ledningen är jag inte sugen på att lägga allt för mycket samtidigt som jag inte vill lova alltför mycket redan nu. Jag tycker att det är ett par bra emot, främst Racing Mange och Platon Face är tuffa om de fungerar, men får hon ett bra lopp med lucka till slut är hon giftig alltså, det visade hon bland annat i årsdebuten på Charlottenlund där hon sköt till riktigt vasst. Inga ändring - barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn, säger Thomas Uhrberg.

För att hitta all information och få senaste nytt inför dagens tävlingar - klicka här!

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.