Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Brukar gå bra efter vila!

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
Cash Victory har inte startat sedan december. Foto: MARTIN LANGELS/ALN

Hans-Owe Sundberg har två hästar till start när hemmabanan arrangerar V65 och båda har dragit optimala utgångslägen.

Publicerad:

Först ut är Impression (V65-1) som dragits med hopplösa lägen hela vintern. I de senaste fyra starterna har hon haft spåren 7-11-10-12, men nu har hon äntligen dragit innerspår.

– Hon har äntligen fått ett bra spår och hon har gjort sina bästa lopp när hon varit med där framme. Vi får försöka vara med och köra om ledningen, men hästen är bara hyggligt startsnabb tycker jag, berättar Hans-Owe Sundberg.

Till den här starten har Hans-Owe planerat en förändring också.

– Jag tror vi testar att köra henne barfota, i alla fall fram. Hon gick barfota runt om i första starten för mig, men det tycker jag är det sämsta loppet hon gjort hos mig. Fast nu är hon fräschare och då kan nog barfota ge ett bättre utslag.

Spelarna tror mer på Hans-Owes andra häst i omgången. Cash Victory är andrahandare i V65-4, trots att han kommer tillbaka efter vila.

– Han känns som han ska i jobben. Det har inte varit några snabbare jobb, det är en stor häst som behöver träna upp styrkan i kroppen mest. Hästen brukar göra bra lopp efter vila och vi får se hur långt det räcker. Det blir skor runt om som vanligt då jag tycker det är hans bästa balans. Jag hoppas att han är med i segerstriden, avslutar Hans-Owe Sundberg.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.