Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dunder på chans

Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN
Robert Dunder kommer köra på chans med Oleander Face. Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN

Robert Dunder har med sig en häst till Skellefteås lunchtävlingar och han kommer att lita till turen i sitt försök att vinna loppet.

Publicerad:

Fyraårige Oleander Face (V4-3) har visat fin fart och näst senast var han trea på Bergsåker i Lördagsloppet, men senast svek han som favorit efter en strulig resa.

– Jag tycker att han gjorde det okej utan att vara på topp. Han klarar inte av att göra så mycket och det blev lite för tufft senast. Den här gången kommer jag köra snällt och hoppas att luckan kommer. Farten finns för att vara med där framme och det blir inga ändringar, berättat Robert Dunder på väg till Skellefteå.

I den avslutande V4-avdelning kör Robert Patricia Bishop åt Maria Bodin och stoet gör comeback efter att inte ha startat sedan april.

– Jag har inte full koll på dagsformen, men jag vet att hon har varit fin i jobb. Hon brukar gå bra direkt efter vila och vi får se hur långt hon räcker idag, avslutar Robert Dunder.
 

FAKTA

Skelleftetravet

Skelleftetravet
931 63 Skellefteå
Tel: 0910-71 11 60
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 21,0 m
Bredd 1640: 21,0 m
Upploppets längd: 175 m
Open stretch

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.