Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Efterlängtad seger

Foto: HESTEGUIDEN.COM
Unicorno S.L.M. fick efter flera fina andraplatser en storseger i Italien. Foto: HESTEGUIDEN.COM

Det tidigare Wilhelm Paal-tränade fyraåringen Unicorno S.L.M. fick en storseger i årets elfte timme.

Publicerad:

Det var på Taranto-banan i Italien som Unicorno S.L.M. (e. Love You) i kväll tog hem Gran Premio Finale Campionato för fyraåringar. Körande Vincenzo P Dell'Annunziata drog till spets direkt från sitt sjättespår bakom bilen och höll undan med en knapp längd för favoriten Uragano Trebi (e. Nad Al Sheba). Den sistnämnde fick en perfekt smygresa i andra par utvändigt, men kunde ändå inte fånga in ledaren. Förstapriset var 46.000 euro och segertiden skrevs till 1.13,3a/1600 meter.

Unicorno S.L.M. slutade förra året bland annat tvåa i Orsi Mangelli, då i regi Holger Ehlert. I år har hästen varit tvåa i både Gran Premio d'Europa och Gran Premio Continentale, då i Wilhelm Paals träning. Hästen vann även Prix Cagnes-sur-Mer under årets Åberg-kväll den 25 juli. Hästen är numera tillbaka i träning hos Holger Ehlert i Italien och fick nu en efterlängtad storseger i finalen av Gran Premio Finale Campionato.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.