Sveriges ledande travtidning
ANNONS

En favorit i fara?

Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD
Mon Etoile, här med Björn Goop. Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD

"... får försöka hitta ryggar och ge henne ett bra lopp, då kan hon vinna, men det är inte aktuellt att kliva fram utvändigt om ledaren."

Publicerad:

10 Irish Boko (V86-2) är en speciell häst som bara har en speed. Senast kom han inte ner från start och fick köra för att komma fram, därför blev han trött och tappade till slut. Får han ett snällt lopp och med bra tempo så kan han flyga sista 200 metrarna, men han klarar inte av att gå längre speeder än så. Inga ändringar – skor runt om, svensk jänkarvagn och murphy, säger Thorsten Tietz.

6 Mon Etoile (V86-6) var jag nöjd med i comebacken senast. Hon sprang en bra tid och kommer att vara lite bättre i dag. Vi har tränat henne lite hårdare efter senast och hon känns bra, men vi kommer inte att ge henne ett så offensivt upplägg. Dennis får försöka hitta ryggar och ge henne ett bra lopp, då kan hon vinna, men det är inte aktuellt att kliva fram utvändigt om ledaren. Det blir barfota runt om för första gången och vanlig vagn. Dennis får bestämma efter värmningen om han vill köra med murphybländare på utsidan eller inte.

För att ta del av hela materialet med ännu fler intervjuer samt utrustningsändringar, klicka in till V86-materialet

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.