Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Enklare motstånd nu"

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Får Åke Lindblom segersmila i Lindesberg? Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Åke Lindblom tar med sig två V4-hästar till Lindesberg och det är positiva tongångar i vanlig ordning från Örebrotränaren.

Publicerad:

Åke Lindblom har inlett året relativt lugnt, men nu börjar stallet röra på sig och det är två hästar med bra grundkunnande som lastas till Lindesberg. Först ut är Loving You Deeply (V4-2) som var ute mot tufft motstånd senast i ett test till Stochampionatet. Hon räckte inte alls den gången och återkommer med laddade batterier. 
- Loving You Deeply orkade inte alls senast över lång distans. Det har inte varit några fel på henne och jag förväntar mig en bra insats nu när distansen är mer passande. Hon är snabb från start och jag kommer att trycka av henne så får vi se vilken taktik jag väljer. Favoriten kan ju förstås vara en bra rygg att ha, men som sagt vill jag inte låsa mig vid någon taktik innan. Vi kör barfota runt om vilket är ett plus, säger Åke Lindblom. 

I sista V4-avdelningen startar Love You-sonen Pantin som är segerlös efter 15 starter. Han har stött på tuffa kamrater på sistone och trots dubbla tillägg har Lindblom inte gett slaget förlorat.
- Pantin var jag nöjd med senast eftersom han skötte sig så pass bra i loppet. Han har galopperat och krånglat tidigare, men senast kändes det klart positivt. Vad jag kan se är det enklare motstånd och uppgiften ser helt klart mer lämplig ut för honom. Lång distans ser jag som en fördel och jag kommer att rycka skorna runt om precis som senast. När som helst sitter han där och det kan vara dags idag, han ska absolut räknas tidigt. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.