Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Full gas utlovas

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Ulf Eriksson, Super Zantos och Ante Lisell. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Det är jackpot på V64 ikväll och Ante Lisell gästar Östersund med två intressanta hästar. Taktiken är given på förhand; det är ledningen som gäller för både Super Zantos och Blue Rocket.

Publicerad:

- Det har varit snöslask efter vägen ända sedan i Orsa, men jag hoppas att det blir fint underlag ikväll. Hästarna är på gång och jag åker inte såhär långt om jag inte tror på dem, säger Rättviks Ante Lisell.

Super Zantos startar från innerspår i V64-inledningen. Precis som i den senaste starten sitter Ulf Eriksson i sulkyn.
- Jag ville helst att han skulle ha gasat senast, men det blev snällt lopp. Formen är på gång och Super Zantos bryr sig inte om väglag. Han kan öppna och Ulf Eriksson får ladda vad som går för att hålla ledningen. Jag har goda förhoppningar och det här gången blir det lätta skor fram. Det slet på hovarna senast, berättar Ante Lisell.

Som själv kör Blue Rocket i V64-avslutningen. Elvaåringen kommer närmast från tredjepris på Sundbyholm.
- Jag fick lov att ge mig i spetsstriden, men ville egentligen inte släppa ledningen. Hästen kändes ruggigt fin och det varit inte tomt i mål. Blue Rocket ska räknas, men han är beroende av fast banunderlag, som på Solvalla. Det är inget tuffare motstånd än han brukar möta. Invändigt ska det vara snabba hästar, men jag kommer att gasa allt som går och det får bli som det blir, varnar Lisell.

FAKTA

Östersundstravet

Östersundstravet
831 48 Östersund
Tel: 063-19 95 90
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 21,2 m
Bredd 1640: 20,2 m
Upploppets längd: 218 m

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.