Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Full laddning mot spets

Foto: ALN
National Pe - Bo Örbergs bidrag på V64. Foto: ALN

Hemmaamatören Bo Örberg luftar fyra av sina nio starthästar under kvällen. En av dem startar på V64 och vi kollade läget med honom.

Publicerad:

National Pe (V64-3) spetsade och släppte till Master Crowe i senast starten utan att kunna utmana till slut. 
- Jag var jättenöjd med honom senast och allt känns bra efteråt. Det är några snabba invändigt, men det blir full laddning mot spets och jag hoppas han har lite respekt med sig i alla fall. Hästen har dock även vunnit från dödens får man komma ihåg. Senast gick han i Peters jänkarvagn, men ikväll blir det min egen "halvjänkarvagn" vilken han gick 1.11,5 i senast Stefan körde. 

 

Utanför V64-spelet startar följande hästar:

- Nobella Winner (lopp 1) galopperade när jag ryckte tussarna senast vilket var surt. Jag har tränat med dem efteråt och då har det gått bättre och de ger verkligen effekt på henne. Det är svårbedömd segerchans, men sköter hon sig räknar jag med en låg 1.17-tid i alla fall.

 

- Jupiter Rodney (lopp 3) gör det bra hela tiden. Senast var han inte som bäst även om han var tvåa. Han är svår att avläsa i träningen, men skulle han löpa upp till sitt max kan han vara långt framme. 

 

- Lissla Liss (lopp 10) har inte riktigt släppt till än, men hon var lite positiv senast och jag hoppas hon är på gång nu. Med tanke på att hon inte visat så mycket hittills hoppas jag främst på en topp fem-placering, avslutar Bo Örberg. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.