Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Han hamnar väl i nionde utvändigt"

Foto: LEIF NORBERG/ALN
John Östman är flitig i elden ikväll. Foto: LEIF NORBERG/ALN

John Östman lär behöva ta en dusch efter kvällens tävlingar. Hemmakusken kör i samtliga lopp och ger oss raka besked vem eller vilka som behöver streckas.

Publicerad:

B.W.T.Hellraiser (V64-1) är bra just nu, men har skitläge. Det kan så klart gå ändå, men det troliga är att vi får försöka jaga en plats.
Rote Jon (V64-2) har varit ifrån efter skada och tränaren varnar för att det kan fattas lite till toppformen. Dessutom är det lite av en sprinterspecialist. Kapacitetsmässigt är han inte så mycket sämre än någon annan, men den här gången ligger vi lite lägre.
Special Maestro (V64-3) startar tätt och har en ganska lång Finlandsresa i benen. Han gick bra där efter sen lucka och har form och läge, men jag tror inte att han är gynnad av kort distans och han är inte startsnabb. I den form han är i just nu kan det så klart räcka ända fram i alla fall, men jag tycker inte att det är något spikbud.
Avalon Spider (V64-4) har mött tuffare hästar i två starter på raken och här är det något enklare. Å andra sidan är säkert Beau Mec för bra och vi smyger med och jagar en slant den här gången. 
Special Firebird (V64-5) var dålig senast och står illa till; han hamnar väl i nionde utvändigt härifrån. Det finns kunnande i honom, men med tanke på senaste insatsen och läget kan jag inte vara för optimistisk.
Gabriella Sisu (V64-6) har fått göra två lopp utan att vi haft några större förväntningar, men i tredje starten är det läge att ställa lite mer krav på henne. Hon står rätt byngligt till, men ett platsbud kan hon vara.

FAKTA

Umåker

Umåker Travbana
Travbanevägen 50
904 40 Röbäck
Tel: 090-10 07 50
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 22,0 m
Bredd 1640: 22,0 m
Upploppets längd: 211 m

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.