Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Han känns riktigt fin"

Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD
Fernando Vixi. Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD

Treåringen höll bra som trea efter en resa utvändigt om ledaren i senaste starten. Tränaren var dock inte nöjd med insatsen och menar på att Love You-sonen kommer vara mycket bättre i dag. Dessutom plockas samtliga skor för första gången!

Publicerad:

5 Fernando Vixi (V64-1) borde vara bättre i dag än senast. Han fick en tung löpning då, men jag var ändå inte riktigt nöjd med honom. Han gjorde ett godkänt lopp, men blev lite stum i sista sväng och kanske hade något virus eller något sådant i sig. Han känns riktigt fin i jobben nu och är inne i en bra utveckling. Senast var han lite tam bakom bilen och lite slö, men gången innan så öppnade han bra och jag hoppas och tror att han är piggare i dag. Han är stark och gynnas av hårt tempo. Vi siktar mot Kriteriet och det passar perfekt med en genomkörare nu två veckor innan, jag kommer köra ett normalt lopp. Det blir barfota runt om för första gången, annars som senast – halvstängt huvudlag och vanlig vagn, säger Tuomas Korvenoja.

För att ta del av hela materialet med ännu fler intervjuer samt utrustningsändringar, klicka in till V64-materialet

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.