Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Har testat rycktussar i jobb"

Foto: Malin Albinsson/TR Bild
Oskar J Andersson. Foto: Malin Albinsson/TR Bild

Stallet åker till Bergsåker med två favoriter och från stallet är rapporterna positiva. Åker de hem med två segrar?

Publicerad:

3 Rocky Tilly (V86-1) blev lite ensam senast, men mötte en bra häst det var ingen skam att han åkte dit. Det kändes dock som att segern var klar så det var surt så sätt. Det känns som att vi har kommit lite rätt på honom nu även om vi har en bit kvar innan vi är fullt nöjda. Han har gjort fina prestationer flera gånger och står på tur för seger. Vi har testat rycktussar i jobb inför det här och det kändes bra, det blir så i loppet. I övrigt inga ändringar – barfota bak, jänkarvagn och öppet huvudlag, säger Oskar J Andersson hos Jörgen Westholm.

8 My Dream Art (V86-7) är en fin häst som har fin kapacitet. Han har fått några lopp hos oss nu och står också han på tur för seger. Han mötte tuffare hästar senast och går ner i klass, så det ska bli spännande att känna på honom. Med tanke på att det är fullt fällt och han är rätt så vettig ut så måste jag köra framåt direkt. Han har tagit senaste loppet bra och har känts fin, han brukar träna bra och det har han gjort nu med. Vi fortsätter med barfota runt om, jänkarvagn och öppet huvudlag.

För att ta del av hela materialet med ännu fler intervjuer samt utrustningsändringar, klicka in till V86-materialet

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.