Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Hon är riktigt startsnabb"

Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD
Mika Forss med E3-finalisten Staro Miami. Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD

Mika Forss har varit framgångsrik när han gästat Sverige, framför allt på V75 med en ROI (återbetalning) på 210%. I dag kör han fyra hästar på V75 och ger väldigt bra information.

Publicerad:

1 Mr Golden Quick (V75-1) är det första gången jag kör, men han har gjort fina lopp på sistone. Det är svårt att säga hur han öppnar från innerspår, men jag har pratat med Santtu som sa att han aldrig har laddat med honom. Jag kommer nog att testa en bit från start och jag tror att han kommer öppna bättre än visat, men det viktiga är att försöka hitta ut i andraspår. Då ska han också ses med segerchans, säger Mika Forss.

8 Miss Golden Quick (V75-5) har jag aldrig kört och kan därför inte säga något om hästen.

3 Staro Miami (V75-6) är ett jättefint sto. Hon hade lite otur och galopperade i långa E3, men jag hoppas på bättre tur i dag. Hon vann enkelt senast och jag tror mycket på henne. Jag måste värma henne först innan jag bestämmer någon taktik. Är hon lugn och fin så kan jag tänka mig att ladda för ledningen, hon är riktigt startsnabb om jag vill trycka av. På förhand känner jag dock att jag helst vill köra henne i ryggar, men inte på innerspår. Det blir barfota runt om, jänkarvagn och norskt huvudlag som senast. Däremot kommer vi köra med rycktussar för första gången. Hästen är jättefin och jag är optimistisk.

3 Magnifik Brodde (V75-7) är stark och har varit fin i de tre-fyra senaste loppen. Han tycker om att tävla och kan vinna om han har lite tur under vägen.

För att ta del av hela materialet med ännu fler intervjuer samt utrustningsändringar, klicka in till V75-materialet

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.