Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Idag blir det helstängt och barfota"

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Höstbo Stig är betrodd i V64-4. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Tomas Pettersson gästar Bergsåker med två kallblod, en skräll och en betrodd.

Publicerad:

Tomas Pettersson från Bollnäs kommer till Sundsvall med två kallblodiga hästar till kvällens V64-omgång. Vi kände honom på pulsen under eftermiddagen. 

 

6 Pingo Ö.K. (V64-2) har gjort en start för dig, vad har du fått för känsla av hästen?
- Jag var lite besviken på honom senast trots att han behövde lopp i kroppen. Han känns bra efteråt och bör vara snäppet bättre än senast. Uppgiften är tuff och jag kommer att köra snällt med honom. Däremot kommer jag att sätta på ett helstängt huvudlag och köra barfota runt om. Distansen ikväll är också ett plus för honom, men jag vill först och främst se att han gör ett bra lopp, säger Tomas Pettersson. 

 

12 Höstbo Stig (V64-4) såg fin ut senast på V75, hur ser du på kvällens uppgift?
- Jag var nöjd med honom senast och han har fin form för dagen. Den långa distansen är ett frågetecken, men han känns starkare i år och det borde gå bra. Han är snabb ut så jag försöker hitta en bra position, dödens vill jag helst undvika. Motståndet är lite enklare idag även om det var några skapliga med. Det bli skor runt om ikväll, han kändes fin med det för tre starter sedan så det är inget jätteminus. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.