Sveriges ledande travtidning
ANNONS

”Idag ska vi tänka offensivt”

Foto: LENNART KIHLMAN/ALN
Jörgen S Eriksson hoppas på ledning runt om med Lindeberg i V4-inledningen. Foto: LENNART KIHLMAN/ALN

Hemmatränaren Jörgen S Eriksson har en häst till start när det vankas lunchtrav i Eskilstuna. Han har favoriten i V4-inledningen och hoppas kort och gott på ledning runt om.

Publicerad:

Det handlar om Lindeberg som dyker upp i V4-1. Efter två raka segrar fick femåringen senast nöja sig med fjärdeplatsen efter en hård inledning.
– Jag fick ju press i 800 meter innan vi släppte ledningen. Jag kände att jag inte hade så mycket annat val efter det. Han blev lite trött till slut, vilket hästen inte har blivit innan. Samtidigt mötte han inte samma motstånd vid segrarna, säger Jörgen S Eriksson.

Hur har Lindberg tagit loppet?
– Han verkar inte ha tagit någon skada av förra loppet utan hästen känns fin i träningen.

Dagens förutsättningar med innerspår över kort distans låter som perfekta förutsättnngar?
– Han har fått bästa spåret och distansen är till fördel. Idag ska vi tänka offensivt och jag ser positivt på det här. Det ska vara bra bra segerchans, hälsar Jörgen S Eriksson.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.