Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Intressant nyhet på skrällbud

Foto: ALN
Får Kulani segerdefilera ikväll i Gävle med Therese Boström? Foto: ALN

Efter fem starter med bakspår har John Byströms sexåriga sto Kulani lottats till framspår bakom startbilen. Tränaren lämnar dessutom intressant information om kvällens start...

Publicerad:

Rommetränaren John Byström har ett gediget sto i Kulani som alltid svarar för bra insatser. Efter fem raka starter från skräplägen är det framspår bakom startbilen som gäller ikväll i V64-2. Vi ringde och kollade läget med hästen. 
- Äntligen har hon fått ett bra spår, det var verkligen på tiden tycker jag. Hon känns fin för dagen och håller den fina form hon visade senast. Therese känner hästen väl och har bland annat vunnit två lopp med henne tidigare, så där har vi en fördel gentemot konkurrenterna. Hon kan öppna bra bakom startbilen, men jag vet att Amour Memory också är snabb och den tar nog hand om ledningen. Vi får se var vi hamnar, jag hoppas att hon får ett bra lopp hur som helst. 

 

Blir det några ändringar till kvällens start?
- Blir banan bra, vilket den brukar vara i Gävle, tänker jag rycka skorna runt om för första gången. Sådant brukar ju ni spelare gilla att höra, haha. Jag hoppas förstås att det ska ge effekt, i övrigt sitter jänkarvagnen på som vanligt. En given outsider tycker jag att hon är, avslutar John Byström. 

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.