Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Jag siktar på att leda runt om"

Foto: MARIA HOLMÉN
Jorma Kontio har fina chanser på lunchen. Foto: MARIA HOLMÉN

Jorma Kontio har intressanta uppsittningar i V65 på Solvalla idag. Den bästa segerchansen kommer redan i första avdelningen.

Publicerad:

Lånekusken Jorma Kontio är på väg in till Solvalla för en intressant eftermiddag. Här uttalar han sig om chanserna:

- Linus Boy (V65–1) vann lätt från ledningen senast. Han är lite osäker, men detta är bra spår för honom och jag siktar på att leda runt om, berättar Jorma Kontio.

- First Visti (V65–3) kör jag åt Stefan Melander och den har jag ingen koll på ännu.

- Errol Boko (V65–4) gick riktigt bra lopp förra året utan att få vinna. Här är det årsdebut och lite taskigt spår, men han kan öppna rätt så bra. Han är väl förberedd och kan behöva lopp i kroppen, men bara vi kommer till så tycker jag han ska räknas med outsiderchans.

- Tango Lavec (V65–5) har inte heller startat på ett tag. Har fått passande läge och han kan öppna rätt så snabbt. Distansen är bra och fast han inte startat på ett tag ska han räknas.

- French Me (V65–6) har jag kört två gånger tidigare och han är inte så tokig. Jag såg att hästen ska gå barfota runt om för första gången och plockar man med några streck tycker jag han ska med.

Vilken är bästa chansen inom V65-spelet?
- Det är Linus Boy, hälsar Kontio.

- PATRIK SJÖBERG

FAKTA

Solvalla

Solvalla Travbana
Box 20501
161 02 Bromma
Tel: 08-635 90 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 20,7 m
Bredd 1640: 21,7 m
Upploppets längd: 196 m

ANNONS

Ämnen i artikeln


Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.