Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Jakobsson för hela slanten?

Foto: HANOLD/ALN
Magnus Jakobsson kan få en fin lunch på Färjestadtravet. Foto: HANOLD/ALN

Magnus Jakobsson har fyra intressanta uppsittningar idag på hemmabanan Färjestad som kör lunchtävlingar. Vill det sig väl kan han ta hem samtliga avdelningar.

Publicerad:

Tre hästar från det egna stallet och en lånestyrning är vad Magnus Jakobsson kör på V4-spelet.

Först ut är segervane Fossens Bonus, som kommer från två raka triumfer.
– Han vann lätt senast och det var inte tomt på långa vägar. Då körde vi barfota runt om för första gången, vilket verkligen slog väl ut.

Idag har Fossens Bonus spår tre bakom bilen.
– Läget är passande och jag måste medge att det känns som en riktigt bra chans.

I V4-2 kör Magnus Jakobsson Plead Guilty åt Berne Gustafsson, som även han kommer från seger.
– Han kom till ledningen då och därifrån har han gjort sina bästa insatser. Han har blivit bättre även bakifrån och kommer vi någorlunda till är han säkert med där framme.

I V4-3 startar Rikstravet Dalsland/Värmlands Beppen Palema från tolftespår över lång distans. Senast blev det en femteplats på Solvalla.
– Han var okej och hängde med senast även om det inte var en av han bästa prestationer. Spåret idag är inte hela världen och jag tror på en vassare insats nu.

Slutligen har Magnus Jakobsson ut Julia Fayline, som kommer från galopp. I V4-4 vankas innerspår bakom bilen. Spets och slut att vänta?
– Hon är väldigt startsnabb och jag blir förvånad om hon inte tar ledningen. Jag håller henne högt för klassen, avrundar Magnus Jakobsson som alltså kan få en fin dag på hemmabanan.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.