Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Jänkarvagn istället för vanlig vagn"

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Peter Untersteiner. Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

Halmstadtränaren Peter Untersteiner har fem hästar i kvällens V64-omgång på Åby och störst förtroende av spelarna har han i V64-5.

Publicerad:


Peter Untersteiner berättar följade om om sina hästar på stallets hemsida:

- 1 Photoboy (V64-1) har ett fint läge och han ser ut att vara i fin författning. Det blir helstängt huvudlag ikväll och jag tror inte jag har haft det i lopp någon gång. Jag har ofta haft norskt huvudlag med vita insidor. Målsättningen är att köra i ledningen och jag tycker att man ska ta honom på allvar i ett sånt här sammanhang. Det blir jänkarvagn istället för vanlig vagn.

- 6 Gucci Degato (V64-3) är en skör rackare, men nu är han i okej författning i alla fall. Så nu börjar vi tävla och så får vi se vad som händer. Han är svårbedömd och jag ligger lågt. Det blir halvstängt och vanlig vagn istället för helstängt huvudlag och jänkarvagn.

- 8 Glamour Håleryd (V64-5) var blek på Axevalla, men det var ju jobbiga förhållanden. Hon känns normal i träningen, så vi provar igen. Hon har fint smygläge och får smyga med här. Jag tycker hon är positiv i träningen, men det är inget drag i loppen. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn istället helstängt huvudlag och jänkarvagn nu när det är voltstart.

- 14 Elvira Diablo (V64-5) imponerade lite senast måste jag säga. Allt är normalt efteråt, så vi provar igen. Det är alltid lite galopprisk med henne, men jag var smått imponerad av henne senast och hoppas hon går felfritt. Öppet huvudlag med murphybländare på vänster sida och vanlig vagn som senast.

- 11 Alfa Tesoro (V64-6) gick okej i årsdebuten, men kom aldrig till riktigt. Det här läget gör att vi får ligga lågt, men han är helt okej i träningen. Murphybländare på vänster sida och can’t see back på höger sida och vanlig vagn som senast.

FAKTA

Åby

Åby Travbana
Box 133
431 22 Mölndal
031-706 66 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 22,3 m
Bredd 1640: 22,3 m
Upploppets längd: 187 m
Open stretch

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.