Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kajsa har en segerchans

Foto: MARIA HOLMÉN, TR BILD
Kajsa Frick hoppas segerstrida i V4-avslutningen i Örebro. Foto: MARIA HOLMÉN, TR BILD

Kajsa Frick kommer till Örebros V4-tävlingar med två egentränade hästar. Hon tror på lite segerchans bakom Prins Norrgård (V4-4).

Publicerad:

Annars inleder Rättvikstränaren med Västerbo Cayenne i V4-3. Det handlar dock om ett tråkigt elftespår samt första starten sedan början av november.
– Det känns som att Västerbo Cayenne kommer att blomma ut under det här året. Däremot tror jag att hon behöver lopp i kroppen innan det går att tro på seger. Annars är det här en häst som både är stark och snabb.

Utrustning?
– Hon kommer att tävla med helstängt huvudlag och urryckare som i de senaste starterna.

Kajsa tror mer för dagen på Prins Norrgård (V4-4). Även den sistnämnde har fått ett litet tävlingsuppehåll.
– Det kanske blir lite för långt mellan starterna för hans del också, men det här är en häst som jag tycker är bra för sin klass. Han kan dessutom öppna snabbt och ska oavsett kunna få en fin resa.

Så han ska räknas direkt?
– Jo, det tycker jag nog. Han avslutade under 1.16 sista varvet senast vid segern och är stark och rejäl av sig. Han får gå med norskt huvudlag som senast.

FAKTA

Örebrotravet

Örebro Travbana
Travbanevägen 10
702 31 Örebro
Tel: 019-20 88 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 21,4 m
Bredd 1640: 20,8 m
Upploppets längd: 175 m

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.