Sveriges ledande travtidning
ANNONS

”Kan bli långt fram”

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Village Surprise jagar andra raka segern. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Senast gjorde Village Surprise comeback efter några månaders vila, men kunde vunna direkt. Ska andra raka segern komma ikväll?

Publicerad:

Efter en strykning är det bara sju hästar som ska ut och slåss i Dagens Dubbels första avdelning ikväll. En av dem är Peter Cederins Village Surprise, som senast gjorde comeback efter tre månaders uppehåll med seger.

– Det ser bra ut med henne. Nu har det gått en månad mellan starterna, men hon har tränat på bra. Inför det hade hon varit borta ett tag då hon sprang och slog sig på ett ben i några starter och därför fick vila, berättar Peter Cederin.

Tyvärr har Village Surprise dragit det sämsta läget bakom bilen då hon står längst ut på vingen.

– Härifrån landar hon nog bland de sista och det kan bli långt fram. Vi får hoppas på att det blir tempo, för då kan hon fälla många till slut då hon är spurtstark. Jag tycker att det är en av dem som måste räknas ändå.

Blir det någon balansändring?

– Det beror på hur banan ser ut. Senast gick hon med broddar och vi får se om det behövs hakar eller inte ikväll, avslutar Peter Cederin.
 

FAKTA

Örebrotravet

Örebro Travbana
Travbanevägen 10
702 31 Örebro
Tel: 019-20 88 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 21,4 m
Bredd 1640: 20,8 m
Upploppets längd: 175 m

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.