Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Kändes fantastiskt fin"

Foto: Lars Jakobsson/TR BILD
Ulf Ohlsson. Foto: Lars Jakobsson/TR BILD

Ulf Ohlsson är som vanligt i hetluften och kör tre hästar inom V75-spelet.

Publicerad:

10 Mellby Fantom (V75-2) kändes fin senast, men det är helt andra förutsättningar nu och betydligt tuffare. Vi har dessutom ett annat läge och jag vill nog ligga lite lågt. Han kan följa med rätt så bra från start om vi har en snabb startrygg, men jag får försöka ge honom ett snällt lopp och se hur mycket pengar vi kan få, säger Ulf Ohlsson.

7 Kashmary Night (V75-6) gjorde ett bra lopp senast, men samtidigt är hon utelämnad från det här läget och vi kommer säkert hamna illa till. Får vi lite pengar är vi nöjda.

3 Globalsatisfaction (V75-7) är min bästa chans. Hästen har gjort bra lopp hela tiden och fick ett bra läge den här gången. Det är dock väldigt bra motstånd och en sådan som Handsome Brad har ju imponerat något oerhört. Jag hoppas ändå lite på honom och tror att han kommer göra ett bra lopp. Han har gått bra på alla distanser, men det är klart att det var kort distans när han vann på Romme och då kändes han fantastiskt fin, det var det bästa jag har känt honom. Det är klart att han är lite gynnad av fast och fin bana, men inte mer än någon annan.

För att ta del av hela materialet med ännu fler intervjuer samt utrustningsändringar, klicka in till V75-materialet

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.