Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Kändes så otroligt fin senast"

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Åke Lindblom Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

Åke Lindblom får följa kvällens tävlingar från stallbacken efter att ha blivit lite för ivrig med körspöt när han körde Priamo Caf i Boden för ett par veckor sedan. Av hemmatränarens tre hästar inom V64 tror han mest på Winning Love (V64-1) i det inledande snabbloppet.

Publicerad:

- Han kändes så otroligt fin senast som fastlåst att jag måste tro lite på honom från fint läge. Han är ganska kvick iväg och borde få fin resa.

Det blir skor runt om ikväll, men det är inget som oroar speciellt mycket.
- Han vann Harper Hanovers på den balansen så det kan gå vägen ändå.

Örebrotränaren har I Saw You (V64-1) i samma lopp. Hästen skulle starta på V86 för några veckor sedan, men fick strykas.
- Han skadade ett öga, men det var inget allvarligt. Han känns bra i träningen och jag tror absolut inte att han har tappat något. Han kan få loppet från spår nio och kan bli giftig. Det blir barfota runt om igen.

Diable d’Inverne (V65-5) kommer ut i ett tufft fyraåringslopp, men har inte visat någon form som duger.
- Han var duktig i årsdebuten, men sedan har han varit sämre. Hästen känns okej i jobben, men är knappast något för spelarna, avslutar Lindblom.

FAKTA

Örebrotravet

Örebro Travbana
Travbanevägen 10
702 31 Örebro
Tel: 019-20 88 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 21,4 m
Bredd 1640: 20,8 m
Upploppets längd: 175 m

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.