Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Linda hoppas på repris

Foto: CHRISTER NORIN/ALN
Linda S Hedström kan bli dubbelsegrare ikväll som tränare på Bergsåker. Foto: CHRISTER NORIN/ALN

Linda S Hedström har två hästar till start på Bergsåker under torsdagskvällen. Där hoppas hon på repris från senast av Linda's Girl.

Publicerad:

Det är i den tredje V64-avdelningen som Linda's Girl kommer till start. Senast bar det av till ledning och sedan vann fyraåringen säkert.
– Det var lite förvånande att hon öppnade så bra, det var positivt. Jag var faktiskt lite imponerad över henne. Då hade vi dessutom satt på jänkarvagn för första gången och den kommer hon gå i idag också, säger Linda S Hedström.

Från bricka tre bakom bilen över kort distans hoppas Linda på repris från senast.
– Hon verkar trivas väldigt bra i ledningen och kusken får ladda för att försöka komma dit. Hon har varit så trög tidigare, men senast gick hästen undan på bra sätt och då kan det vara värt att prova den taktiken igen. Nog tycker jag allt att hon ska vara bland de tre främsta.

Utanför V64-spelet startar Linda S Hedström Rikstravet Gävleborgs Alfa Star S. som har hamnat i lite poängnöd efter ett par galopper på sistone. Därför går han ut i det tolfte loppet, som är ett P21-lopp.
– Allt känns bra, men det har det gjort förut också och ändå har det krånglat. Lite svårbedömt är det allt, men fungerar hästen som han ska ska han väl vinna ett sådant här lopp, avslutar Linda S Hedström.

FAKTA

Bergsåker

Bergsåker Travbana
Travbanevägen 5
857 51 Sundsvall
Tel: 060-66 96 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 21,5 m
Bredd 1640: 21,0 m
Upploppets längd: 200 m

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.