Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lindqvist: "Det är honom jag har förhoppningar på"

Foto: Maria Holmén/Travronden
Foto: Maria Holmén/Travronden

Ove A Lindqvist ligger och vilar när vi når honom under förmiddagen, men tar sig ändå tid att ge oss senaste nytt kring hans uppsittningar.

Publicerad:

4 Hunter Dillon (V65-1) har jag inte kört tidigare, men ryktet säger att det tydligen ska handla om en rätt bra häst. Fast det är som sagt ryktet och jag kan inte uttala mig för mycket. Det borde däremot bli svårt för jag tror att loppet står mellan 2 Staro Liberty och 9 Hesiod, men Hesiod får inte ha en dålig dag för Jaaras häst är bra.

6 Polar Linus (V65-2) stämde det inte riktigt för på Bergsåker. Jag hade små förhoppningar på honom senast och idag har vi bättre läge idag samtidigt som det är lite lite sämre motstånd. Jag tror inte att vi går ut och vinner, men det skulle inte förvåna mig heller om han gör det, han är värd en varning. Vi körde honom i jänkarvagn senast, men det har faktiskt inte så stor betydelse på honom.

13 Diktator (V65-3) vet jag faktiskt ingenting om och den skulle de dessutom värma själva. 

13 Rally Esset (V65-5) trodde jag stenhårt på inför senast, men det blev dödens och därifrån ska han inte gå. Mitt alternativ var då att försöka överrumpla Fredrik B, men jag hade otur och kom inte förbi. Sedan blev vi fast och även om det inte ser ut som det ökade han rejält sista 50 metrarna. Det är honom jag har förhoppningar på idag, men han måste hushålla med krafterna. Distansen har nog inte lika mycket betydelse för honom idag som den hade förr i tiden, numera är det nog mest humöret som är hans akilleshäl. Jag gissar att det blir pullnät även idag och jag tror det finns en del utveckling i den här faktiskt, säger Ove A Lindqvist.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.