Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Louise spänner bågen

Foto: HANOLD/ALN
Sheriff Bi med Tobias Modig. Foto: HANOLD/ALN

Louise Granstedt startar femårige Sheriff Bi ikväll på hemmabanan Örebro. Han är tufft anmäld och kommer att få bekänna färg i den första V64-avdelningen.

Publicerad:

Näst senast var Sheriff Bi (V64-1) sexa i en V75-final som vanns av Bravo Navarone före Wolafur. Han har alltså varit ute i tuffa sammanhang, men ikväll är han kraftigt uppanmäld och får slå ur underläge. Hemmatränaren Louise Granstedt lämnar följande rapport om hästen.

 

- Sheriff Bi känns spänstig och fin i träningen, till och med lite laddad vilket är ovanligt. Jag var nöjd med honom senast och trots att det gått ett tag mellan starterna tror jag att formen är bra, han tränar aldrig speciellt hårt hemma, säger Louise Granstedt. 

 

Hur ser du på att han står så hårt inne i loppet?
- Tanken är att vi ska spänna bågen för att se om vi ska forsätta matcha honom i lite tuffare sammanhang. Det är här blir ett test hur vi ska lägga upp framtiden och det ska bli väldigt spännande. Han är snabb från start, men kan bli svårt att komma förbi de invändiga. Taktiken är upp till Tobias att sköta, han går bra även bakifrån. 

 

Blir det några ändringar till kvällens start?
- Nej, vi kör med skor runt om igen. Han gick bra barfota näst senast, men han har tyvärr lite för dåliga hovar just nu och när vi testade honom barfota fram gav det ingen större effekt. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.