Sveriges ledande travtidning
ANNONS

”Måste höja sig idag”

Foto: TOMMY ANDERSSON/ALN
Embu Boko försöker återupprepa segern för två veckor sedan. Foto: TOMMY ANDERSSON/ALN

Olle Alsén håller på att sela ut betrodda Embu Boko till värmningen inför dagens V65-tävlingar och lämnar en sista rapport.

Publicerad:

Fyraåriga Embu Boko kommer från seger på Solvalla för två veckor sedan och siktar på att återupprepa framgången idag i V65-3.

– Jag har inget att klaga på. Sist var hon inte lika snabb ut bakom bilen som näst senast, men då hade jag värmt lite snällare. Idag blir det lite tuffare värmningen och jag hoppas att hon kan öppna lika kvickt som näst senast då hon följde bilen. Gör hon det tror jag inte någon kan ta emot henne, berättar Olle Alsén.

Hur tycker du dagens uppgift ser ut?

– Jag tycker den ser tilltalande ut. Hon måste höja sig från senast, men det ska hon göra med tanke på att hon bara är fyra år och hon kommer mer och mer. Det blir inga ändringar utan vi kör precis som senast, avslutar Olle Alsén.

FAKTA

Solvalla

Solvalla Travbana
Box 20501
161 02 Bromma
Tel: 08-635 90 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 20,7 m
Bredd 1640: 21,7 m
Upploppets längd: 196 m

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.