Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Rädd för täta starter

Foto: MARIA HOLMÉN
Beverly Boulevard efter segern i lördags. Foto: MARIA HOLMÉN

I lördags vann Beverly Boulevard ett lärlingslopp på V75. Idag ska stoet på nytt ut och tampas om förstapriset på 100.000 kronor.

Publicerad:

I lördags höll Beverly Boulevard (V64-3) undan med knapp marginal efter rundat konkurrenterna från fjärde ytter. Hon belönades med 100.000 kronor och ikväll är hästen stor favorit att på nytt tjäna lika mycket i finalen i stoserien i Kalmar.

- Allt har varit jättebra efteråt, men jag är lite rädd för att det bara är sex dagar mellan starterna. Egentligen är det för tätt, men vi tog en chansning och hon hade kvalat in till den här finalen. Jag var jättenöjd med Beverly Boulevards insats i lördags, säger Mats Öhman.

Sexåringen har vunnit tre av sju starter hos Jägersroamatören. Ikväll startar hon från spår fyra på tillägg.

- Jag är inte orolig för spåret, hästen har haft det tidigare och distansen spelar ingen roll. Det ser bra ut och är ett par som kan vinna, men vi underskattar inte motståndet. Som senast blir det skor och jänkarvagn, men möjligen blir det utan norskt huvudlag. Vi ska prata med kusken innan vi bestämmer oss, avslutar Öhman.
 

FAKTA

Kalmar

Kalmartravet
394 70 Kalmar
Tel: 0480-44 35 50
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 25,5 m
Bredd 1640: 26,0 m
Upploppets längd: 207 m

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.