Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Rundar Ohlsson av omgången?

Foto: HANOLD/ALN
Ulf Ohlssons bästa möjlighet dyker upp i V75-7. Foto: HANOLD/ALN

Ulf Ohlsson kör tre hästar inom V75-ramen i Halmstad under torsdagskvällen. Där kommer tveklöst den bästa chansen i slutet.

Publicerad:

Först ut i Ulf Ohlssons trio är Warrawee Perseus i V75-3, som är det andra uttagningsloppet till Sprintermästaren.
– Han gick rätt hyggligt sneast i lite småtrög stil. Det är svårt att sätta in honom i kvällens gäng. Volstead är ju bra och Hillustrious vet jag inte så mycket om. Det blir till att försöka sikta in sig på finalplats, säger Ulf Ohlsson.

Näst på tur är treårige Taffy i V75-5. Senast var hästen ute i ett Breeders Crown-försök, som vanns av Pacific Broline där Taffy slutade sexa.
– Han satt fast med lite krafter kvar då mellan hästar och det är inte någon tokig häst. Jag har svårt att bedöma motståndet, men han kanske inte är helt borta.

Avslutningsvis får Ohlsson på nytt chansen med Coco de Vie, som galopperade i uttagningslopp till Stopsrintern senast över upploppet.
– Jag trodde allt att hon skulle lunka undan i ledningen, men Spring Kronos kom fort. Vi hade inte vunnit loppet, men hade varit tvåa och därmed gått till finalen.

Ikväll väntar fjärdespår bakom bilen för Coco de Vie, efter strykning av konkurrent innanför.
– Hon är lite klen från start så det gäller att vi kommer ner i banan. Visst är hon en av hästarna som ska göra upp om segern och det är min bästa chans ikväll.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.